English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Ankara Mamak İmar Durumu Sorgulama Ögrenme

Ankara Mamak İmar Durumu Sorgulama,Ankara Mamak Belediye E- İmar Durumu ,Ankara Mamak İmar Durumu Bilgiler,Mamak Belediye E- İmar Durumu Öğrenme,Mamak Belediye E- İmar Durumu Sorgula..


Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, Derbent, Üreğil, Araplar, Dostlar, Köstence, Dutluk, Büyük Kayaş, Tepecik Mahalleleri’nin tamamını, Boğaziçi, Şirintepe, Akşemsettin, Yeşilbayır, Şahapgürler, Küçük Kayaş Mahalleleri’nin ise bir bölümünü kapsıyor.

Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Yeni Mamak Projesi ile bölgeye 50.000 konut, 500 iş merkezi, dev rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, spor kompleksleri, eğlence ve dinlenme alanları, aqua park, yüzme havuzları, hastane ve otel kazandırılacak.

8 milyon 500 bin metrekarelik proje alanı üzerinde 13.750 gecekondu bulunurken, bugüne kadar 6.193 hak sahibi ile anlaşılarak, 2.115 adet gecekondu yıkıldı. Hızla ilerleyen Proje kapsamında 250 konutun yapımı tamamlandı, 172 konutun inşaatına başlandı. 800 konutun daha ihalesi yapıldı.
Sorgulama: