English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

İş Yeri Ruhsatı Almak - T.C. Fatih Belediyesi

T.C. Fatih Belediyesi İş Yeri Ruhsatı Almak için Aşağıda verdiğimiz adres linklinden Online verilen Fatih Belediyesi Başvuru Formunu eksiksiz Bir şekilde doldurduktan sonra başvuru işleminiz Tamamlanmış oluyor.

T.C. Fatih Belediyesi İş Yeri Ruhsatı Almak için Aşağıda verdiğimiz Adres linkine Tıklayınız

Başvuru yapma adresi:

şyeri açmadan evvel muhakkak ruhsat başvurusunda bulunun. Sonradan oluşabilecek mağduriyetleri önlemek açısından işyeri ile ilgili bir yatırım yapılmadan önce müdürlüğümüze müracaat edilmesi gerekmektedir.















İŞYERİ TANIMLARI VE MÜRACAAT İŞLEMLERİ
İşyeri açmadan evvel muhakkak ruhsat başvurusunda bulunun. Sonradan oluşabilecek mağduriyetleri önlemek açısından işyeri ile ilgili bir yatırım yapılmadan önce müdürlüğümüze müracaat edilmesi gerekmektedir.

Unutulmamalıdır ki işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan, bir işyeri faaliyete başlayamaz. Devralmak istediğiniz veya boş dükkân olarak gördüğünüz yer problemli yada tahliye edilmesi için süre verilmiş olan, yasal olarak uygun olmayan bir yer olabilir.

Hangi iş kolu olursa olsun müdürlüğümüzden sözlü olarak, yâda dilekçe ile yazılı olarak işyeri açmadan önce yapmanız gereken hususlarla ilgili bilgi alabilirsiniz. Dilekçe vermeniz halinde ekiplerimiz yerinde inceleme yaparak uygunluğu hakkında sizlere bilgi verebilmektedirler. Bu işlem için herhangi bir ücret alınmaz. Sonrasında mağdur olmamak için muhakkak ki görüş alın.
Sıhhi İşyerleri Ruhsat İşlemleri
Gayrisıhhi İşyerleri Ruhsat İşlemleri
Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence Yeri Ruhsat İşlemleri
Hafta Tatil Ruhsat İşlemleri  
Mesul Müdürlük Belgesi İşlemleri