English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Askerliğiniz Nereye cikti Sorgulama

Yedek Subaylar İçin Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu Sorgulama,Erler için Sorgulama,Askerlik Yeri Sorgulama, 2014 Askere Nereye Düştüm Öğrenme, tsk askerliğim nereye çıktı, askerliğim nereye çıktı nasıl öğrenebilirim

Aşağıda verdiğimiz Adres Linkinden E-Devlet üzerinden Yedek Subaylar İçin Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu Sorgulama,Erler için Askerlik Yeri Sorgulama yapabilirsiniz..

Yeni geliştirilmiş olan e-devlet sistemi sayesinde artık askerlik şubesine gitmeden, e-devlet şifreniz atacılığıyla internet ortamında askerliğinizin nereye çıktığını öğrenebilirsiniz.

Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

E-devlet şifrenizi size en yakın PTT şubesine giderek 1 TL karşılığında temin edebilirsiniz. E devlet şifrenizi aldıktan sonra unuttuysanız tekrar şifre alabilmek için 10 TL ödeme yapmanız gerekmektedir. Askerlik yeri sorgulama işleminden sonra askerliğinizin çıktığı yerleri yorum olarak yazarak kendinize yol arkadaşı bulabilirsiniz.

Askerlik Yeri Sorgulama 2014 Askere Nereye Düştüm Öğrenme 




Sorgulama Adresi:
https://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi