English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Elektrik Faturası Sorgulama

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Elektrik Faturası Sorgulama Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli bölge müdürlükleri Adres telefon iletişim ve fatura sorgulaması yapabilirsiniz..

Online hizmetler uygulaması ile internet üzerinden borç bilgilerinizi görebilir, online endeks bildirimi yapabilirsiniz.Online hizmetlerden yararlanmak ücretsiz olup, kurumumuzun internet sitesi üzerinden kayıt formunu doldurmanız yeterlidir.

Eğer kurumumuza ait online hizmet kullanım kaydınız mevcut ise bu hizmetlerden yararlanmak için lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz.


Fırat Elektrik’in hizmet alanı Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli olup, 1,7 milyonu aşkın nüfusa sahip bölgede 37.493 km²’lik alanda hizmetlerin yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını devam ettirmektedirler.
Kuruma olan ödemelerinizi PTT şubelerine ve anlaşmalı bankalara şubeler ya da internet bankacılığı yoluyla yapabilirsiniz.

“Şirketimizle Vakıflar Bankası arasında yapılan protokol gereği tüm müşterilerimiz gecikmiş enerji borcunu 2-8 AY TAKSİT aralığında WORLD özellikli VAKIFBANK ve YAPI KREDİ kredi kartları ile VADE FARKLI olarak ödeyebileceklerdir.”
PTT Ödeme Noktaları: Bulunduğunuz bölgedeki size en yakın PTT şubelerinden hizmet alabilirsiniz


* Faturalarınız bankalara ödeyebilmeniz için Tesisat Numaranızı bilmeniz gerekmektedir. Bu bilgiler elektrik faturanızda mevcuttur.

Sorgulama:
http://online.firataksa.com/Login.aspx?ReturnUrl=%2fdefault.aspx