English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

İnternetten Akbil Doldurma – Yükleme (İstanbulkart)

İstanbulda Yaşayıp ta Akpilsiz  Bir hayatın Olması Düşünülmez bile tabi bunu bu olayı yaşayan bilir.Aşağıda verdiğimiz bilgilerden İnternetten Ak pil Nasıl Dol durulur -Nasıl Akpil Yüklenir Onu anlatmaya Çalışacağız..

İnternetten Akbil Doldurma – Yükleme (İstanbulkart)


Günümüz çağında, İstanbul gibi bir dünya metropolünde toplu ulaşım konusunda ciddi aksaklıklar sözkonusu. İşte bu ciddi aksaklıklardan bir tanesi de internetten akbil yükleme – İnternetten İstanbulkart doldurma işlemi yapamama.
İNTERNETTEN AKBİL BAKİYE SORGULAMA
İstanbulluların evinden, işyerinden çıkarken internetten İstanbulkart bakiyesi sorgulaması yapabileceği, İstanbulkart’ında ya da bilinen adıyla Akbilde ne kadar para olup olmadığını öğrenebileceği bir sistem yok. Dahası, İETT otobüs duraklarının çevresinde her zaman Akbil dolumu yapabileceği kart dolum merkezleri bulunamamakta. İşte bu yüzden insanlar evden, işyerinden çıkarken internetten Akbil doldurma işlemi yapmak istemekte. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu denli basit bir sisteme henüz hazır değil. Oysaki bugün insanlar akıllı telefonları aracılığı ile internetten kredi kartı ile Akbil doldurma işlemini yapabilecek durumda olmalı. Antalya bu sisteme yıllar önce geçmiş olsa da İstanbul gibi bir metropol henüz böyle basit ama işlevsel bir sisteme geçmesi için uzun yılların geçmesini beklemek zorunda. İstanbul, her açıdan yaşanması zor bir kent.
*** Kredi kartıyla Akbil yükleme hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.