English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Online Pasaport Randevu Alma

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Telefon Numarası,İrtibat Adresi,Araç  Tescil İşlemleri,Ruhsat İşlemleri,Pasaport İşlemleri,Trafik Tescil  Büro,Pasaport Şube iletişim,Pasaport Yenileme,Pasaport Randevu,Ehliyet Randevu,Plaka Sorgulama,Plaka Rezervasyon,Yabancılar Büro,Araç Sorgulama,Asayiş,İhbar telefonları,Wep Adresi Önemli Telefonlar RehberiAdana  Emniyet Müdürlüğü  Ağrı Emniyet Müdürlüğü  İlçe Emniyet Müdürlüleri,Santral Telefonu ,Email,Fax Numarası Şube İrtibat Telefon Ve Adres bilgileri..

Ağrı Emniyet Müdürlüğü

Leylak Pınar Mahallesi Vali Konağı Caddesi No:50 
04100 Merkez / AĞRI

Tel  : 0 505 318 04 00 / 0 472 215 23 56 - 57 - 58 (SANTRAL) 
Fax : 0 472 215 19 51 


Ağrı Emniyet Müdürlüğü Online Pasaport Randevu Alma  için tıklayınız
Yeni tip pasaport (E-Pasaport) müracaatları Türkiye’de 81 İl Emniyet Müdürlükleri Pasaport Şube Müdürlüklerinde ve bağlı İlçe Emniyet Müdürlükleri-Amirliklerinde, yurtdışında Büyükelçiliklerin Konsolosluk Şubelerinde veya Başkonsolosluklarda elektronik ortamda alınarak pasaportun tanzim edilebilmesi için yine elektronik ortamda Pasaport Tanzim Merkezine (Ankara-Gölbaşı) gönderilmektedir. Burada düzenlenen pasaportlar normal şartlarda 3-7 iş günü içinde PTT Kargo kanalıyla, şahsın müracaatı sırasında belirtmiş olduğu adrese ve kişiye teslim edilir. Pasaport Şube Müdürlüğü Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü B Blok 1.Katta hizmet vermektedir. Pasaport müracaatınızı randevu alarak ya da randevusuz olarak buraya yapabilirsiniz. Ancak randevusuz yapılacak müracaatlarda işlem önceliği randevulu vatandaşlara ait olduğu unutulmamalıdır.
Ağrı Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü 07:30-12:00 ve 12:30-16:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Pasaport İşlemleri ile ilgili olarak iletişim bilgilerimiz: Telefon 0 472 215 23 56 ( dahili 54 20 - 54 30 )

    
​ ​Pasaport Çeşitleri ​
Not: Bilgi edinmek istediğiniz pasaport çeşidi için lütfen linke üzerine tıklayınız. Yukarıda bahse konu pasaportların dışında "Diplomatik Pasaport (Siyah)" başvuruları yurtiçinde Dışişleri Bakanlığı, yurtdışında Büyükelçilikler ve Başkonsolosluklar tarafından alınmaktadır.