English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

4A Emekli Aylik Kaydi Sorgulama

4A Emekli Aylık Kaydı E-Devlet sistemi sayesinde artık ülkemizde tüm kamu, kurum ve kuruluşları ile ilgili olarak işlemlerinizi internet üzerinde tek bir merkez üzerinden yapabilme olanağınız bulunmaktadır. Bu noktada Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili olan sigorta ve emeklilik işlemlerinizi sadece birkaç dakika içerisinde E-Devlet sistemi üzerinden yapabilme olanağınız bulunmaktadır.

4A Emeklilik Kaydı Nasıl Yapılır?

Bu noktada E-Devlet sistemi üzerinden oldukça kolay ve hızlı bir şekilde 4A emeklilik kaydı bilgilerinizi öğrenebilme olanağınız bulunmaktadır. Ancak bu işlemi E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilmeniz için T.C. kimlik numarası ve E-Devlet şifrenizi girmeniz gerekmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden yapacağınız 4A emeklilik kaydı sorgulama işlemleriniz ile alacağınız sonuçlarda en güncel emeklilik bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
Bu sayede internet üzerinden sadece birkaç dakika içerisinde emekli maaşınızın ne kadar olduğunu, emekli maaşınızı hangi tarihlerde aldığınızı ve ne kadar emekli maaşı aldığınızı oturduğunuz yerden öğrenebilme olanağınız bulunmaktadır. Bunun dışında E-Devlet sistemi üzerinde yer almakta olan güncel 4A emeklilik kaydı bilgileriniz arasında emekliliğiniz ile ilgili en güncel ve en detaylı tüm bilgiler yer almaktadır.

4A Emeklilik Kaydı Sorgulama İçin : Tıklayınız